[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][et_pb_fullwidth_header title=”Werkwijze” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” background_color=”#cc0000″][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Verwijsbrief
Indien u bij ons komt voor verzekerde zorg, dient u in het bezit te zijn van een verwijsbrief, deze kan afkomstig zijn van uw huisarts maar ook van een medisch specialist. Het is belangrijk dat u de verwijzing regelt voordat u bij ons de afspraak maakt, u dient de verwijzing in ieder geval te hebben voor het eerste consult. Indien dit niet geregeld is, kunnen wij u helaas niet helpen.

Consult
U komt bij een van onze medisch specialisten op consult, deze zal beoordelen of hij/zij van mening is dat de zorgvraag leidt tot een verzekerde zorg behandeling. Voor een aantal behandelingen is vastgesteld dat er een machtiging noodzakelijk is. Voor deze specifieke behandelingen zal de de plastisch chirurg of de KNO arts een machtiging aanvragen bij uw zorgverzekeraar.

Machtiging
Indien er sprake is van een aan te vragen machtiging, dienen wij uw aanvraag over het algemeen binnen 14 dagen in, meestal beoordeelt de zorgverzekeraar de aanvraag binnen vier weken. Zodra wij reactie hebben nemen wij telefonisch contact met u op om dit door te geven. Omdat wij voorafgaand goedkeuring nodig hebben van uw zorgverzekeraar, kunnen wij u helaas niet behandelen voordat onze aanvraag door de verzekeraar is beoordeeld.

Nota
Aangezien wij geen contracten hebben met zorgverzekeraars dient u in eerste instantie het passantentarief drie weken voordat uw ingreep gepland staat volledig aan ons te voldoen.

Ingreep
We spreken met u af op welke dag u geholpen wordt. Na de ingreep komt u nog bij ons terug voor de controles.

Nota voor zorgverzekering
De nota die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar ontvangt u na ongeveer vier maanden, dit heeft te maken met de looptijd van uw DBC (behandeling). De maximale looptijd van een DBC is wettelijk niet meer dan 120 dagen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.dezorgnota.nl.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]